Terapi

Står du ved en skillevej, eller er du bare ikke tilfreds med dit liv? Er der episoder som du har svært ved at komme over, eller bliver du ved med at gentage barndommens mønstre?

Holistisk terapi er din løsning.

Mindfulness er et vidunderligt redskab, hvor du virkelig gennem det simple liv, finder ind til din egen kerne igen – og lærer at smile over de små underfundige ting som livet byder dig. Ved mindfulness terapi får du masser af skræddersyede redskaber til at implementere ro og nærvær i dit liv igen. Læs mere om mindfulness terapi her.

Clairvoyance er et intuitivt redskab, som hjælper mig til at rådgive dig, og finde årsagerne til hvorfor du ikke lever det liv du ønsker dig. I clairvoyant terapi fokuserer vi på nuet og på fremtiden, og kaster lys på den vej du kan gå for at få opfyldt dine drømme. Læs mere om clairvoyant terapi her.

Healing er energi, og jeg arbejder ud fra overbevisningen om at alt kan heales. Har du fysiske smerter eller psykiske udfordringer, som du ønsker at få styr på så kan healing være din løsning. Læs mere om healings terapi her.

Englekort er viunderlige. De er fyldt med smukke kærlige budskaber som hjælper dig i den rigtige retning. Har du spørgsmål, eller mangler du indsigt og afklaring, så kan englekortene altid hjælpe dig et skridt i den rigtige retning. Læs mere om terapi med englekort her.

Om Rikke Christensen:

Jeg lever mit liv i nuet, og arbejder kun ud fra det som er netop nu. Jeg roder sjældent op i fortiden, fordi jeg tror på at vi kun skaber det liv vi vil leve ved at se fremad.

Jeg ser potentialet hos mennesker, og kan hjælpe dig med at slippe fri af de ting som forhindrer dig i at bruge dit fulde potentiale. Jeg gætter ikke på hvordan fremtiden kommer til at se ud, men hjælper dig et skridt i den rigtige retning.

En session tager ca. 45-60 min. og koster fra 450,- kr.